Geanina Insula Iubirii Instagram

Acasă chiar dacă stăteam acasă amândoi toată ziua mai aveam un telefon mai aveam cu cine să vorbesc. Chipeș și fidel acesta a cucerit inimile românilor iar la scurt timp după ce s a încheiat show ul în urma căreia și a pierdut iubita a plecat din țară.

06ifcfrksvqsxm

Geanina 20 de ani și costas 28 de ani sunt împreună de aproape doi ani iar tânăra a mărturisit că acesta este bărbatul vieții ei.

Geanina insula iubirii instagram. Cu un look complet schimbat aceasta a făcut senzație. Hamude care a participat la insula iubirii alături de loredana iubita lui care l a înșelat a ales să plece din. Geanina de la insula iubirii și costas se pregătesc să devină părinți potrivit declarațiilor făcute de o ispită apropiată de cei doi.

Geanina obreja din sezonul 5 al emisiunii insula iubirii de la antena 1 și au uimit fanii din nou după ce a postat pe pagina sa personală de instagram o imagine surprinzătoare. Geanina s a remarcat până acum la insula iubirii prin faptul că în primul episod al reality show ului îi spunea lui costas bărbatului alături de care a venit în thailanda că fără telefon se plictiseşte lângă el. 35k followers 3 following 235 posts see instagram photos and videos from insula iubirii insulaiubirii oficial.

Cei doi s au căsătorit în urmă cu o lună şi pare că n a fost niciodată vorba în viaţa lor despre despărţiri şi jigniri aşa cum au lăsat să vadă toată ţara în perioada filmărilor din thailanda. Geanina una dintre concurentele actualului sezon insula iubirii s a schimbat total după încheierea filmărilor. Tânăra ajunsă în thailanda alături de iubitul costas a devenit ținta ispitei andi iar pe parcursul emisiunii lucrurile au părut că se încing între ei.

Concurenta s a plâns de plictiseală în thailanda în cele 24 de ore pe care le a avut la dispoziție alături de iubitul ei. Deși pe insulă ambii parteneri s au înșelat reciproc și. Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la insula iubirii a fost fără îndoială hamude.

Nu a mai durat mult și geanina de la insula iubirii a postat pe instagram o fotografie cu un inel de logodnă și la finalul anului 2019 cei doi s au căsătorit și ulterior au devenit și părinții unui băiețel cei doi sunt în continuare împreună semn că experiența de la insula iubirii i a adus mai aproape și i a pregătit pentru ideea de familie. Deși deocamdată nu știm ce se va întâmpla în cuplul ei cert este că geanina a devenit o altă femeie. Geanina și costas au bifat o premieră la insula iubirii.

46 9k followers 179 following 133 posts see instagram photos and videos from geanina geanina obreja. Geanina şi costas foşti concurenţi la insula iubirii vor deveni în scurt timp părinţii unui băieţel. Cei doi au rămas prieteni cu foști concuenți de la insula iubirii spre exemplu bogdan oancea a fost prezent la eveniment și a publicat și fotografii cu cei doi soți.

Geanina De La Insula Iubirii Schimbată Total După Emisiune Tanăra și A Făcut Mai Multe Operații Estetice și E De Nerecunoscut Foto Romanesti Vedete Unica Ro

06ifcfrksvqsxm

Cum Arată Acum Geanina De La Insula Iubirii S A Transformat Intr O Bombă Sexy Click Mobile

Geanina și Costas De La Insula Iubirii S Au Căsătorit Fosta Concurentă E Insărcinată Antena 1

Libertatea De Ce S Au Inscris De Fapt Geanina și Costas Facebook

Unica Ro Geanina De La Insula Iubirii S A Măritat O Facebook

S Au Logodit Geanina Si Costas Concurenta De La Insula Iubirii A Arătat Inelul

Bogdan De La Insula Iubirii Vacanță De Vis Alături Viitoarea Soție Costas și Geanina Ce Diferență De Varstă Este Intre El și Aleasa Inimii Sale

Motivul Pentru Care A Venit Geanina La Insula Iubirii Dacă Sunt Cuminte Mă Iei De Nevastă Youtube


You have just read the article entitled Geanina Insula Iubirii Instagram. You can also bookmark this page with the URL : https://malayfitri.blogspot.com/2021/02/geanina-insula-iubirii-instagram.html

Belum ada Komentar untuk "Geanina Insula Iubirii Instagram"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel