Viorica Dancila Declaratie De Avere

Reamintim că în declaraţia de interese din 2012 ministrul de interne carmen dan pe atunci subprefect al judeţului teleorman a scris că ocupă funcţia de supprefect. O să l aduc a declarat viorica dăncilă spre finalul declarației de presă.

Ce Avere Are Premierul Viorica Dăncilă Ce A Făcut Cu Banii Caștigați In Parlamentul European

într o lună de zile o să ies și în primul discurs în limba engleză.

Viorica dancila declaratie de avere. Nu valorează mai mult de 5 000 de euro ca să îl trec în declarația de avere. în fotografie nu e ceasul meu. Viorica dăncilă are 57 615 euro în patru conturi şi 18 233 de dolari într un alt cont bancar.

Ministrul muncii lia olguţa vasilescu nu deţine terenuri clădiri autovehicule potrivit declaraţiei de avere reactualizate pe 13 iunie. Soțul meu nu ar fi dat 20 000 pe un ceas. Cristinel dăncilă a încasat în 2018 suma de 325 949 lei de la sucursala pitești a omv petrom.

Vasilica viorica dancila propunerea psd pentru functia de premier detine o impreuna cu sotul sau cristinel dancila o avere insemnata. Una de 20 000 de lei în perioada ianuarie octombrie 2016 și una de 40 000 de lei în mai 2014. Declarația de avere a vioricăi dăncilă poate fi consultată aici.

Viorica dăncilă are în proprietate bijuterii de aur inele cercei pandantive brățări broșe în valoare estimată de 5 000 de euro. în ultima declarație de avere viorica dăncilă scrie că soțul ei cristinel dăncilă e maneger la omv petrom. în ceea ce privește mașinile viorica dăncilă a declarat că este proprietarul unui volkswagen passat din 2014.

Viorica dăncilă a trecut în declarația de avere de candidat la prezidențiale salariul soțului său. Astfel viorica dancila isi permite sa fie generoasa cu psd. Potrivit declarației sale de avere europarlamentarul psd viorica dăncilă a făcut și două donații consistente în conturile partidului.

Viorica dăncilă a menționat în declarația de avere că deține bijuterii de aur inclusiv broşe în valoare. Potrivit declaratiei de avere reactualizata in data de 11 iunie 2018 premierul viorica dancila detine in coproprietate cu sotul sau cristinel dancila doua terenuri intravilane la predeal judetul brasov si la giurgita judetul dolj si un alt teren agricol tot la giurgita. Lista candidaților la alegerile prezidențiale 2019.

Vasilescu a menţionat că are bijuterii cu o valoare estimată de 10 000 de euro precum şi depozite bancare şi conturi în valoare de 6684 31 euro 142 973 18 lei respectiv 11 364 lei. Cine sunt cei 14 pentru cotroceni. Au mai multe imobile in judetele brasov dolj si teleorman conturi de zeci de mii de euro dar si venituri mari.

Avere Viorica Dancila Youtube

Ce Apare In Declarația De Avere A Vioricăi Dăncilă Candidat La Prezidențiale Are Bijuterii In Valoare De 5 000 De Euro Impact

Declarația De Avere A Vioricăi Dăncilă Peste 500 000 De Euro In Conturi Bijuterii De 5 000 De Euro

Foto Gafa Din Declarația De Avere A Vioricăi Dăncilă Propunerea Psd De Premier

Ce Avere Are Premierul Viorica Dăncilă Ce A Făcut Cu Banii Caștigați In Parlamentul European

Declaraţie De Avere Viorica Dăncilă Candidat La Alegerile Prezidenţiale 2019 Documente

Viorica Dăncilă și A Publicat Declarația De Avere șefa Guvernului Este Pasionată De Bijuterii Romania Libera

Ce Avere Are Viorica Dăncilă Casă De Vacanţă Terenuri Apartamente Libertatea

Viorica Dăncilă și Ceasul De Lux Lipsă Din Declarația De Avere Cat Costă De Fapt Acesta Capital


You have just read the article entitled Viorica Dancila Declaratie De Avere. You can also bookmark this page with the URL : https://malayfitri.blogspot.com/2021/02/viorica-dancila-declaratie-de-avere.html

Belum ada Komentar untuk "Viorica Dancila Declaratie De Avere"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel